МИНОВО НАСЕЉЕ У ПАЛИЛУЛИ ДОБИЛО И АУТОБУСКУ ЛИНИЈУ
20.04.2011

Од 20. априла, аутобуска линија јавног градског превоза, Нишка Бања – Ледена Стена продужена је до МИН-овог насеља. Градски аутобуси, после окретнице на Леденој Стени, настављају линију и превозе путнике даље Булеваром Димитрија Туцовића, затим улицама Петра Аранђеловића, Димитрија Леке, Стојана Андрића и Бубањских хероја.

Иначе, после 20 година, у МИН-овом насељу Градске општине Палилула коначно је изграђено 5 улица у којима станује око 500 домаћинстава. После радова на изградњи коловоза, за становнике овог дела насеља Ледена стена  обезбеђена је и аутобуска линија до места у коме живе.

Овим поводом представници руководства Града Ниша и Градске општине Палилула посетили су ово насеље. По речима председника општине Палилула, проф.др Игора Новаковића, успешно се остварује утврђен план инфраструктурне изградње насеља у општини. Потрудили смо се да осим саобраћајница наши суграђани у Палилули имају и друге пратеће садржаје који ће учинити живот у новим насељима квалитетнијим, као што је уређење међублоковског простора, постављање мобилијара за децу, приближавање услуга здравствених установа и других јавних служби.